Yoga

 

 

Hier leer je minder je best te doen en hoe je ook moeiteloos kunt bewegen.

 

Veel mensen doen tegenwoordig yoga. De meesten doen dit om ontspanning te brengen in hun drukke leven. Vaak kiest men voor die vormen van yoga waarbij je het gevoel krijgt “even uit het hoofd weg te zijn” want daar is in deze wereld veel behoefte aan. Yoga is gezond, zegt men. Wat veel mensen echter niet weten is dat ieder van ons in een les komt met een set van vaste lichamelijke gewoontes en patronen uit ons dagelijks leven. Die gewoontes neem je, uiteraard, mee in je lessen. Loop je bijvoorbeeld altijd met een uitgedraaide rechterheup, dan verandert dat niet als je yoga doet. Integendeel. Je bent vaak juist bezig die gewoonte uit te vergroten.¬†Feitelijk “trainen” wij in yoga vaak ongewild onbewuste gewoontes.

Vraag jij je ook wel eens af waarom je steeds opnieuw weer diezelfde blessure oploopt? Het antwoord hierop is eenvoudig. Door het steeds opnieuw herhalen van verkeerde bewegingen dus.

In deze lessen werken we aan inzicht in het lichaam en bewustwording van gewoontes tijdens yogabeoefening en hechten niet aan resultaten. Deze yoga is een training van het denken. Bewegen is een kunst. Wil je de diepte in met yoga, een dieper level van loslaten bereiken, dan moet je leren voorbij het fysieke te kijken. Lijkt dat je wat?

Dan is deze unieke en andere benadering iets voor jou!

Bekijk de prijzen en het rooster.