Over Yogastudio Flow

 

 

In deze studio leer je met humor naar jezelf te kijken en door minder inspanning meer te bereiken met je lichaam

 

 

Marloes Gies

 

De yogalessen in Yogastudio Flow worden gegeven door Marloes Gies (sinds 1985). Zij zorgt voor een persoonlijke setting en geeft haar lessen op een inspirerende manier met veel aandacht voor jouw ontwikkeling.

Tientallen jaren ervaring hebben Marloes geïnspireerd tot het creëren van een vernieuwende visie op beweging. Modern, urban, realistisch; ze combineert yoga met Alexandertechniek, Pilates, Byron Katie en Eckhart Tolle. Hiermee ontwikkelde ze een geheel eigen methode, waar je zowel als beginner als gevorderde yogabeoefenaar baat bij zal hebben. Geen zweverigheid hier, en geen dogma’s; Marloes is eerlijk over haar en onze beperkingen en benadert deze met een gevoel voor humor. Zich bewust van de neiging om onze grenzen te overschrijden begeleidt ze ons telkens weer terug naar de realiteit van het lichaam en het moment. Met begrip voor onze behoefte aan snelle resultaten laat ze je de valkuilen hiervan zien en leert ze je tijdens de lessen manieren waarop bewegen anders en moeitelozer kan.

De sfeervolle zolderstudio, die ruimte biedt aan maximaal 8 personen, is een oase voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke coaching, rust, inspiratie en diepgang in de beoefening.

 

 

Pien Rebel

 

Pien, ooit begonnen als leerling bij Marloes, is al jaren betrokken bij de studio en volgt de ontwikkelingen op de voet. Ook zij is geinspireerd door de Alexandertechniek en door deze andere benadering van het lichaam zijn ook haar inzichten veranderd. Zij geeft les sinds 2007 en is een welkome aanwinst voor de studio. Pien valt in als Marloes afwezig is en geeft op dit moment geen lessen. Je kunt haar bereiken op 020-6380341 of 0617260688 of je kunt haar mailen.

 

Stephan van Dijk

 

Marloes en Pien volgen allebei lessen Alexandertechniek bij Stephan van Dijk. Hij is daarom de moeite van het vermelden waard. Marloes en Stephan zijn samen bezig met het ontwikkelen van workshops “Yoga en Alexandertechniek” en hebben deze al meerdere malen samen gegeven. Voor meer informatie zie zijn website: Alexandertechniekpraktijk Brouwersgracht

Marloes Gies

Marloes Gies yogalerares bij Yogastudio Flow

Pien Rebel

Pien Rebel

Stephan van Dijk

stephan

Yoga videos

Yoga demonstration Part 1

(English narration)

A sequence in yoga study videos where you can see my approach and practice.

Alexandertechnique & yoga & Pilates in Greece

Slow down

Lazy Sunday investigation yoga

Introduction of Marloes Gies

Yoga teacher at Yoga Studio Flow