Yoga

Hier leer je minder je best te doen 

Veel mensen doen tegenwoordig yoga. De meesten doen dit om ontspanning te brengen in hun drukke leven. Vaak kiest men voor die vormen van yoga waarbij je het gevoel krijgt “even uit het hoofd weg te zijn” want daar is in deze wereld veel behoefte aan. Yoga is gezond, zegt men. Wat veel mensen echter niet weten is dat ieder van ons in een les komt met een set van vaste lichamelijke gewoontes en patronen uit ons dagelijks leven. Die gewoontes neem je, uiteraard, mee in je lessen. Loop je bijvoorbeeld altijd met een uitgedraaide rechterheup, dan verandert dat niet als je yoga doet. Integendeel. Je bent vaak juist bezig die gewoonte uit te vergroten. Feitelijk “trainen” wij in yoga vaak ongewild onbewuste gewoontes.Marloes zet de stand van het hoofd van een leerling goed

In deze lessen werken we aan inzicht in het lichaam en bewustwording van gewoontes tijdens yogabeoefening. Deze yoga is een training van het denken. Bewegen is een kunst. Wil je de diepte in met yoga, een dieper level van loslaten bereiken, dan moet je leren voorbij het fysieke te kijken. Wat is  loslaten en ontspannen nu eigenlijk? Leer vanuit die ultieme ontspanning en stilte moeitelozer te bewegen, ook in je dagelijks leven. Lijkt dat je wat?

Dan is deze unieke en andere benadering iets voor jou!

Voor drie kennismakingslessen voor maar € 20,- mail naar marloes@yogastudio-flow.com of stuur een bericht naar 06 470 305 72.

(YourTrueBody is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl)

Bekijk de prijzen en het rooster.