Boek in beweging

Boek in beweging 

Zoek je eens een keer iets anders voor een verjaardag, een kinderfeestje, op je school of in een kinderdagverblijf?

Dan is “Boek in beweging” misschien iets voor jou.

Sinds 1990 is Marloes Gies werkzaam in de Openbare bibliotheek Amsterdam als educatief medewerkster en werkt met kinderen van alle leeftijden aan projecten die te maken hebben met verhalen en plezier in lezen.

Vanaf 2016 biedt zij  individueel tevens programma’s aan voor scholen en ouders en kindjes van 3 tot 5 en van 4 tot 8 jaar.

Deze bijeenkomsten duren  ongeveer 45 minuten (voor de kleintjes wat korter, de groteren wat langer) Het unieke van deze vorm van kinderyoga is dat  het anders is. Ze bestaan, soms uit een korte voorleesvoorstelling met handpoppen, en/of uit het vertellen van een verhaal en het naspelen en opnieuw beleven ervan met bewegingen op basis van yoga.  Er wordt gebruik gemaakt van muziek, een klein stukje meditatie en een kort aantal oefeningen. Voorop staan altijd plezier en genieten, en natuurlijk de band tussen ouder/kind en/of verzorgers. Mocht je iets anders willen, heb je een thema waar het over moet gaan, aarzel niet om het mij te vragen. Met mijn jarenlange ervaring met klassen en scholen kan ik altijd wel iets  verzinnen.

De kosten voor het korte programma zijn € 50,- (excl. BTW) per bijeenkomst en je kunt je aanmelden via marloes@yogastudio-flow.com, dan neem ik contact met je op. Voor uitgebreidere programma’s, waarbij wat meer materiaal nodig is, overleggen we over de kosten. (Kijk ook op Rooster en prijzen )

Een keer kijken of het iets is?

Elke eerste dinsdag van de maand om 10.45 uur lees ik voor in Kinderboekwinkel Casperle, Sarphatipark 99, voor de kleintjes, toegang gratis. Volgende keer is weer op dinsdag 1 oktober a.s. en is in het kader van de Kinderboekenweek.

Het is op dit moment nog niet bekend of de bijeenkomsten in de bibliotheek die maandelijks plaatsvonden, door zullen gaan. Ik houd jullie op de hoogte.

Data 2019Voor wie?Waar?TijdKosten
Niet bekend3-5 jrOBA 11.15 – 12.00 uurGratis,  met lidmaatschap
*illustratie https://www.evaspear.com