Boek in beweging

Boek in beweging 

Zoek je eens een keer iets anders voor een verjaardag, een kinderfeestje op school of in een kinderdagverblijf?

Dan is “Boek in beweging” misschien iets voor jou.

Sinds 1998 is Marloes Gies werkzaam in de Openbare bibliotheek Amsterdam als educatief medewerkster en werkt met kinderen van alle leeftijden aan projecten die te maken hebben met verhalen en plezier in lezen.

Vanaf 2017 biedt zij  individueel tevens programma’s aan voor ouders en kindjes van 3 tot 5 en van 4 tot 8 jaar.

Deze bijeenkomsten duren  ongeveer 45 minuten (voor de kleintjes wat korter, de groteren wat langer) Het unieke van deze vorm van kinderyoga is dat  het anders is. Ze bestaan uit het vertellen van een verhaal en het naspelen en opnieuw beleven ervan met bewegingen op basis van yoga.  Er wordt gebruik gemaakt van muziek, een klein stukje meditatie en een kort aantal oefeningen. Voorop staan altijd plezier en genieten, en natuurlijk de band tussen ouder en kind.

De kosten zijn € 45,- (excl. BTW) per bijeenkomst en je kunt je aanmelden via marloes@yogastudio-flow.com, dan neem ik contact met je op. (Kijk ook op Rooster en prijzen ) 

Een keer kijken of het iets is? Hieronder de data van de bijeenkomsten in de bibliotheek als onderdeel van het Boekstartproject voor de peuters. Aanmelden moet wel even, via cinetol@oba.nl

Data 2018 (volgen) Voor wie? Waar? Tijd Kosten
  OBA Cinetol  11.15 – 12.00 uur Gratis,  met lidmaatschap
*illustratie https://www.evaspear.com