Boek in beweging

[wpseo_breadcrumb]

Boek in beweging 

In verband met de sluiting van allerlei gelegenheden door het corona virus zijn onderstaande activiteiten ook opgeschort tot nader order. Ik maak op dit moment online filmpjes voor de kleintjes op donatiebasis.

€ 0,50 van de opbrengst gaat naar een goed doel dat met kwetsbare kinderen te maken heeft. Je kunt deze filmpjes bekijken als je een mailtje stuurt naar marloes@yogastudio-flow.com of een appje naar 0647030572. Het eerste filmpje is gratis te bekijken.

Sinds 1990 is Marloes Gies werkzaam in de Openbare bibliotheek Amsterdam als educatief medewerkster en werkt met kinderen van alle leeftijden aan projecten die te maken hebben met verhalen en plezier in lezen.

Vanaf 2016 biedt zij individueel tevens programma’s met verhalen, muziek en yoga en aan voor scholen, kinderdag verblijven en ouders en kindjes van 3 tot 5 en van 4 tot 8 jaar.

De bijeenkomsten duren  ongeveer 45 minuten (voor de kleintjes wat korter, de groteren wat langer) Het unieke van deze vorm van kinderyoga is dat het echt anders is. Ze bestaan, soms uit een korte voorleesvoorstelling met handpoppen, en/of uit het vertellen van een verhaal en het naspelen en opnieuw beleven ervan met bewegingen op basis van yoga. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, een klein stukje meditatie en een kort aantal oefeningen die met het verhaal te maken hebben. Voorop staan altijd plezier en genieten, en natuurlijk de band tussen ouder/kind en/of verzorgers. Heb je een thema waar het over moet gaan, aarzel niet om het te vragen. Met haar jarenlange ervaring met klassen en scholen kan Marloes altijd wel iets verzinnen. Momenteel (2020) is Marloes ook bezig met een opleiding van Cosmic Kids, een theatrale manier van yoga beleven en helemaal passend bij haar stijl.

De kosten voor het korte programma zijn € 55,- (excl. BTW) per bijeenkomst en je kunt je aanmelden via marloes@yogastudio-flow.com, dan neem ik contact met je op. Voor uitgebreidere programma’s, waarbij wat meer materiaal nodig is, overleggen we over de kosten. (Kijk ook op Rooster en prijzen )

Een keer kijken of het iets is?

Elke eerste dinsdag van de maand om 10.45 uur leest Marloes voor in Kinderboekwinkel Casperle, Sarphatipark 99, voor de kleintjes, toegang gratis. Volgende keer is weer op dinsdag 3 maart.

Hieronder de datum voor de Voorleesvoorstelling die maandelijks plaatsvinden in de OBA in de Pijp. Er is tevens een voorleesvoorstelling over het circus, in de Crocusvakantie op woensdag 18 februari 2020 om 15.00 met aansluitend de mogelijkheid om in het theater een voorstelling te gaan zien. Maar info over theatervoorstellingen op ccamstel.nl

Data 2020Voor wie?Waar?TijdKosten
Zaterdag Datum volgt3-5 jrOBA CCAmstel11.15 – 12.00 uurGratis,  met lidmaatschap
*illustratie https://www.evaspear.com

Onderstaande foto is genomen in OBA CC Amstel op 21 december 2019, een voorstelling in het kader van Kerst.