Mindful Pilates

[wpseo_breadcrumb]

Mindful Pilates in Amsterdam

Mindfulness en Pilates in één les!

Leer krachtig te worden maar ook flexibel en ontspannen . 

Onze mindful Pilates les gebruikt Pilates oefeningen, maar ook aspecten van mindfulness, om je te leren begrijpen hoe je beweegt. Pilates, is net als yoga, een “mind&body workout”. Het is in deze Mindful Pilatesles de bedoeling dat je steeds meer leert luisteren naar je eigen lichaam.

Je wordt uitgenodigd een frisse blik te werpen op de manier waarop jij in je dagelijks leven met je lichaam omgaat, je gewoontes, en waar je je kracht vandaan haalt. En wat is kracht eigenlijk?  Samen gaan we op onderzoek. Natuurlijk doen we soms buikspieroefeningen in de les, maar “corestrength” bevindt zich niet alleen in de buik maar in het hele lichaam.

In deze onderscheidende nuchtere Pilates les op basis van Alexandertechniek en mindfulness in Amsterdam gaan we ervanuit dat het lichaam heel goed zelf weet waar het de stabiliteit vandaan kan halen. Mits we de juiste voorwaarden scheppen.

Spreekt dit je aan, doe mee met onze Mindful Pilates lessen!

Voor drie lessen Mindful Pilates in Amsterdam betaal je slechts € 20,- mail naar marloes@yogastudio-flow.com of stuur een bericht naar 06470 305 72

Your True Body is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl

mindfulness-in-amsterdam

Bekijk de prijzen en het rooster.