Nieuws

In verband met de sluiting van allerlei gelegenheden door het corona virus zijn mijn activiteiten ook opgeschort tot nader order. Ik maak op dit moment online yogafilmpjes voor volwassenen en filmpjes voor de kleintjes.

De links naar de yogafilmpjes kun je tegen betaling bekijken. De eerste stuur ik je sowieso gratis.

De links naar de filmpjes voor de kleintjes krijg je op donatiebasis. 50 eurocent gaat naar een goed doel dat met kwetsbare kinderen te maken heeft. (ik ben daarover nog aan het nadenken) Hier ook het eerste fimpje gratis. 

Als je geinteresseerd bent in een van deze filmpjes stuur mij een mailtje op marloes@yogastudio-flow.com of app me op 0647030572.

-Vanaf nu kun je ook bij ons terecht met Classpass. Kijk op : https://classpass.com (Is ook even opgeschort.)

-The end of an era…..De kleine yogastudio in de Kuipersstraat heeft in 2019 plaatsgemaakt voor een nieuwe ruimte waar Marloes van nu af aan elke dinsdag les gaat geven! Het is een prachtige ruimte op een unieke plek in Amsterdam. En het is op de Weesperzijde, dus ook nog vlak om de hoek!

Wil je je aanmelden voor de dinsdag dan wel graag even appen op 0647030572, dan vertel ik je waar je moet zijn.

De Yoga & Alexandertechniek workshops vinden ook plaats op de Weesperzijde op de vrijdagen. We hebben er vorig jaar net een afgerond. De data voor 2020 zijn nog niet bekend maar die volgen.