Wie zijn wij?

 Marloes Gies  

Marloes Gies yogalerares bij Yogastudio FlowMarloes Gies geeft les sinds 1985. Zij zorgt voor een persoonlijke setting en geeft haar lessen op een inspirerende manier met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tientallen jaren ervaring en passie voor bewegen en ontspannen hebben Marloes geïnspireerd tot het creëren van een vernieuwende en relativerende visie op beweging. Modern, urban, realistisch; ze combineert yoga met Alexandertechniek, Pilates, Byron Katie en Eckhart Tolle. Ze is tevens Storyteller en educatief medewerkster voor kinderen van alle leeftijden in de openbare bibliotheek  en biedt  programma’s  waarin ze een verhaal combineert met yoga oefeningen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Marloes ontwikkelde een geheel eigen bewegingstechniek, waar je zowel als beginner als gevorderde yogabeoefenaar baat bij zal hebben. Geen zweverigheid hier, en geen dogma’s; Marloes is eerlijk over haar en onze beperkingen en benadert deze met een gevoel voor humor. Allemaal zijn we soms geneigd onze grenzen te overschrijden. In de lessen wil ze je graag terug begeleiden naar de realiteit van het lichaam en het moment. Met alle begrip voor onze behoefte aan snelle resultaten laat ze je de valkuilen hiervan zien. Ze wil je tijdens de lessen laten ervaren dat bewegen ook anders kan.


Pien Rebel

Pien RebelPien, ooit begonnen als leerling bij Marloes, is al jaren betrokken bij de studio en volgt de ontwikkelingen op de voet. Ook zij is geïnspireerd door de Alexandertechniek en door deze andere benadering van het lichaam zijn ook haar inzichten veranderd. Als persoon is Pien nuchter en warm en zal je nooit over je grenzen laten gaan.

Pien geeft les sinds 2007 en is een welkome aanwinst voor de studio. Zij valt in als Marloes afwezig is en geeft op dit moment les op de donderdagavond.

Je kunt haar bereiken op 020-6380341 of 0617260688 of je kunt haar mailen.


Stephan van Dijk

stephan

Marloes en Pien volgen allebei lessen Alexandertechniek bij Stephan van Dijk. Hij is daarom de moeite van het vermelden waard.

Marloes en Stephan zijn samen bezig met het ontwikkelen van workshops “Yoga en Alexandertechniek” en hebben deze al meerdere malen samen gegeven.

Voor meer informatie zie zijn website: Alexandertechniekpraktijk Brouwersgracht

Meer informatie over Alexandertechniek? Zie http://www.nevlat.nl/wie-was-f-m-alexander

Klik hier voor meer info over komende workshops