Yoga workshops

[wpseo_breadcrumb]

Alexandertechniek en Yoga- workshop in Amsterdam

Ben je altijd op zoek naar nieuwe ervaringen tijdens je yoga lessen en houd je ervan om uitgedaagd te worden? Niet zozeer op een fysiek niveau maar juist op een heel andere manier? Dan zijn deze workshops iets voor jou.

Alexandertechniek is een geweldige manier om te werken aan een transformatie die veel dieper gaat dan reguliere yoga of sportlessen, en is misschien zelfs nog wel diepgaander dan mindfullness.. Het is vooral bekend bij muzikanten, acteurs en soms ook dansers, maar nog niet zo heel erg bij het grotere publiek. Daarvoor is het misschien ook te specialistisch. Het vereist ook best veel commitment. Dat moet je natuurlijk echt willen.

Dit is dus zeker niet iets dat we in drie keer over kunnen brengen. Wat wij heel graag zouden willen is dat mensen meerdere keren per jaar deel gaan nemen aan onze lessen, zodat we uiteindelijk een groepje bij elkaar hebben dat wezenlijk op zoek is naar verdieping en verandering.

Waarom zou je geen gebruik maken van een ondersteuning die er altijd al is? Die ondersteuning is al deel van je, zit in jou. Alles is er al. Alles is goed. Je bent er al. Vrijheid van bewegen, dat ga je beseffen, zit al in je. Je gaat je realiseren dat je eigenlijk niets hoeft te doen, behalve de verstilling terug vinden die die vrijheid mogelijk maakt. In deze Yoga workshop vinden we dat de aandacht in yoga niet gericht hoeft te zijn op een mooie eindhouding of op weer de volgende aan te nemen houding, op een streven naar meer en beter, maar op het in communicatie zijn met hoe en waar je bent.

Met behulp van je al opgebouwde kennis over yoga, ondersteunen we je om moeiteloze vrijheid in je yoga-asana’s te kunnen (her)vinden.

De lessen van deze Yoga workshops in Amsterdam worden gegeven door Stephan van Dijk (erkend Alexandertechniek docent) en Marloes Gies (yoga docente sinds 1990 en sinds 2007 bezig met de combinatie van beweging, yoga, Pilates en Alexandertechniek.) Met onze tientallen jaren ervaring pogen wij lessenseries samen te stellen waar je ook echt iets aan kunt hebben.

_________________________________________________________

Kijk bij “Data Yogaworkshops” voor de data dit jaar. Er zijn er vorig jaar al een aantal geweest. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je hierover bericht wilt ontvangen.

“People say that what we are all seeking is a meaning in life. I don’t think that’s what we’re really seeking. I think that what we’re seeking is an experience of being alive, so that our life experiences on the purely physical plane will have resonances within our innermost being and reality, so that we will actually feel the rapture of being alive.”
Joseph Campbell, from ‘The Power of Myth

Bekijk de prijzen en het rooster.