Yoga workshops

Alexandertechniek en Yoga- workshop in Amsterdam

Ben je altijd op zoek naar nieuwe ervaringen tijdens je yoga lessen en houd je ervan om uitgedaagd te worden? Niet zozeer op een fysiek niveau maar juist op een heel andere manier? Dan zijn deze workshops iets voor jou.

Waarom zou je geen gebruik maken van een ondersteuning die er altijd al is? Die ondersteuning is al deel van je, zit in jou. Alles is er al. Alles is al goed. Hoe wonderlijk is het dat vrijheid, ook vrijheid van bewegen, juist ligt in dat besef. Het je realiseren dat je eigenlijk niets hoeft te doen, behalve de verstilling terug vinden die die vrijheid mogelijk maakt. In deze Yoga workshop vinden we dat de aandacht in yoga niet gericht hoeft te zijn op een mooie eindhouding of op weer de volgende aan te nemen houding, op een streven naar meer en beter, maar op het in communicatie zijn met hoe en waar je bent.

Met behulp van je al opgebouwde kennis over yoga, ondersteunen we je om moeiteloze vrijheid in je yoga-asana’s te kunnen (her)vinden.

De lessen van deze Yoga workshops in Amsterdam worden gegeven door Stephan van Dijk (erkend Alexandertechniek docent) en Marloes Gies (sinds 2007 bezig met de combinatie van beweging, yoga, Pilates  en Alexandertechniek.) Met onze tientallen jaren ervaring hebben wij gepoogd een zo volledig mogelijke lessenserie samen te stellen waar je ook echt iets aan kunt hebben.

_________________________________________________________

Kijk bij “Data Yogaworkshops” voor de data dit jaar. Er zijn er al een paar geweest, en er zijn er nu nog twee. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je hierover bericht wilt ontvangen.

“People say that what we are all seeking is a meaning in life. I don’t think that’s what we’re really seeking. I think that what we’re seeking is an experience of being alive, so that our life experiences on the purely physical plane will have resonances within our innermost being and reality, so that we will actually feel the rapture of being alive.”
Joseph Campbell, from ‘The Power of Myth

Bekijk de prijzen en het rooster.