Yogales op basis van Alexandertechniek

[wpseo_breadcrumb]

Yoga in Amsterdam bij YourTrueBody is mindful yoga beoefenen.

Hier leer je minder je best te doen 

Veel mensen volgen tegenwoordig een of zelfs meerdere soorten yoga in Amsterdam. De meesten doen dit om ontspanning te brengen in hun drukke leven. Vaak kiest men voor die vormen in een yogales waarbij je het gevoel krijgt “even uit het hoofd weg te zijn” want daar is in deze wereld veel behoefte aan.

Yoga is gezond, zegt men. Wat veel mensen echter niet weten is dat ieder van ons in een yogales komt met een set van vaste lichamelijke gewoontes en patronen uit ons dagelijks leven. Die gewoontes neem je, uiteraard, mee in je yogalessen. Loop je bijvoorbeeld altijd met een uitgedraaide rechterheup, dan verandert dat niet als je yoga doet. Integendeel. Je bent vaak juist bezig die gewoonte uit te vergroten. Feitelijk “trainen” wij in yogalessen vaak ongewild onbewuste gewoontes.yogales-in-amsterdam

Tijdens onze  yoga lessen in Amsterdam werken we aan inzicht in het lichaam en bewustwording van gewoontes tijdens yogabeoefening. In onze yogalessen train je eerst je denken, en dan pas het lichaam . Bewegen is een kunst. Wil je de diepte in met yoga, een dieper level van loslaten bereiken, dan moet je leren voorbij het fysieke te kijken.

Wat is  loslaten en ontspannen nu eigenlijk? Leer vanuit die ultieme ontspanning en stilte moeitelozer te bewegen, ook in je dagelijks leven.

Misschien is deze unieke en andere benadering van yoga iets voor jou!

Voor drie kennismakingslessen voor maar € 20,- mail naar marloes@yogastudio-flow.com of stuur een bericht naar 06 470 305 72.

(YourTrueBody is ook te vinden op www.yogatherapeut-info.nl)

Bekijk de prijzen en het rooster van onze yogalessen in Amsterdam.